Ordered before 15:00 is shipped the same day | Free shipping from €65,-
Ordered before 15:00 is shipped the same day | Free shipping from €65,-
Cart 0

Verzending

Verzenden jullie naar het buitenland?

✶ AngTheLabel verzend momenteel alleen binnen Nederland. Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. (Met uitzondering van zaterdag en zondag). Je ontvangt een trackingnummer in je mailbox. (Wanneer dit niet het geval is, controleer dan je spammail). 

Wat zijn de verzendkosten?

✶ Wij verzenden onze pakketjes met POSTNL. De verzendkosten zijn €5,95. Voor bestelling vanaf €55,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Customer service

Wat als ik een artikel van mijn bestelling mis?

✶ Helaas kan het voorkomen dat er iets mis is gegaan met de verwerking van je bestelling. Maar we zorgen ervoor dat we alles goed controleren voordat ze worden verzonden. Mocht er iets fouts zijn gegaan met jouw pakketje dan vragen we je om direct met ons contact op te nemen. Dit kan door ons te mailen op angthelabel@gmail.com wij verwerken je bericht binnen 24 uur en zoeken samen met je naar een oplossing!

Wat moet ik doen als ik het verkeerde artikel heb ontvangen?

✶ First of all sorry!! Als je een verkeerd artikel hebt ontvangen (bijvoorbeeld verkeerde maat of kleur) kun je het altijd gratis retourneren. Stuur ons een mailtje op angthelabel@gmail.comen we helpen je verder en sturen je een verzendlabel toe.

Sidenote! Wanneer je het verkeerde item retourneert vragen wij je dit item in de originele staat en labels te retourneren.